Kwaliteit is prioriteit!

Makrozijn kunstof kozijnen

Kunststof kozijnen kennen vele voordelen en zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Ze bieden een uitstekende isolatie, zijn erg onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur. Onze kozijnen zijn onder andere verkrijgbaar in niet van echt te onderscheiden houtlook en houden ongenode gasten buiten dankzij inbraakwerend hang- en sluitwerk. Kiest u voor kozijnen van MAKROZIJN dan kiest u voor een kwaliteitsproduct van wereldmarktleider SCHÜCO. De constructie en materialen zijn sterk isolerend, waardoor direct een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot worden bereikt. De profielen van SCHÜCO zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en houtdessins.
Dit met een aantrekkelijk prijskaartje!

SCHÜCO Corona CT70 Accent

De verdiept liggende vormgeving van de Accentserie reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare, zilvergrijze of zwarte dichtingen en afgeronde hoeken maken SCHÜCO kozijnen tot een aansprekend design en de beste keuze.

Hoog isolerend

De innovatieve techniek met vijf isolerende kamers en een diepte van 70 mm zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondlopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het energieverbruik. Hoogwaardig isolatieglas vermindert het warmteverlies.

Milieuvriendelijk

Het sterke, tegen corrosie beschermde, gegalvaniseerde stalen binnenwerk in de profielen zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2-uitsoot zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor de hoge milieuvriendelijkheid.

Behaaglijk wonen

Het dichtingssysteem en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Door het toepassen van HR++ glas wordt een nog hogere isolatie bereikt.

Eenvoudige reiniging

Gladde, weerbestendige oppervlaktes zorgen ervoor dat uw kozijnen er bij eenvoudige reiniging ook na jaren als nieuw uitzien.

MAKROZIJN

Specialist in SCHÜCO kozijnen met HVL

MAKROZIJN produceert ook de nieuwste trend in kunststof kozijnen: HVL - Hout Verbinding Look-. Hiermee krijgen kunststof kozijnen het uiterlijk en uitstraling van houten kozijnen. Het houteffect kan worden versterkt met een houtnerfstructuur.

HVL is een nieuw ontwikkelde hoekverbinding bij kunststof kozijnen. Een onzichtbare lasverbinding binnenin, die aan de buitenkant oogt als een traditionele rechte verbinding. Precies zoals bij (ambachtelijke) houten kozijnen. Maar tegelijk net zo onderhoudsarm, isolerend en maatvast als alle kunststof kozijnen. HVL-kozijnen voldoen aan alle functionele eisen en worden door met name woningbezitters uitermate gewaardeerd omdat zij veel waarde hechten aan esthetische aspecten en de gehele uitstraling van hun woning. Met HVL is het mogelijk om meerdere soorten en vormen kozijnen uit één stuk te maken. U krijgt dus geen opgedeelde en/of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

Image
Image
Image

Stacks Image 257
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Copyricht © 2017 MAKROZIJN | Website Mike Westendorp